velikost črk:A A

srečanja in programi, v katerih sodelujem

Bohinj - izkušnja za celo leto

Kaj vam lahko podari bohinjski teden?

 

Mnogi ste daleč in ne utegnete prihajati skozi leto v Ljubljano, želite pa si prenove v svojem življenju. Poletje je tudi edini  čas, ko si nekateri lahko vzamejo več časa zase. Zato z Josipo enkrat letno v prvem tednu avgusta ponujava izkušnjo Vere vase po znižani ceni in v strnjeni oblik (en dan seminarja v Ljubljani stane 8o evrov, tu pa 50, skupni prihranek za 7 dni  je torej 210 evrov).

Tu pridobite  izkušnjo enoletnega dela na Veri vase, obenem pa učinek zelo potencirate zaradi stika z naravo. Narava ima namreč to posebno sposobnost, da se dotakne naše globine in nagovori našo življenjsko moč. S svojimi živimi silami  podpre našo željo, da bi stopili na  polno, ustvarjalno in plodno pot.

Zato vas ponovno vabim, da si podarite to priložnost. Rok za vpise  poteče 20. julija. Vajeni smo vlagati v vidno in materialno, s katerim lahko pokažemo, kaj vse imamo in smo. A najbolj učinkovito je vlagati v vse, kar spreminja našo držo v svetu, ker šele to spreminja tudii naš materialni svet.

V nelahkih časih je posebno važno, da smo kar najbolje  opremljeni in da znamo izbirati.

Veseli bova, če boste z nama stopili na pot svojega močnejšega življenja in jasnejših izbir.

Prisrčno vabljeni v zelenje novih poti!

ALenka in Josipa

tiskaj tiskaj

Sorodni članki

Za mlado novo leto

Mladostno občutenje življenja nas lahko spremlja tudi na stara leta. Včasih ga izgubijo celo mladi ljudje. Vsi ga lahko spet najdemo.

Darovi zime

Prihajajo zimski dnevi. Za trenutek se ustavimo ob vprašanju, kaj globokega nam lahko podari ta čas in kaj lahko storimo, da se ga naužijemo.

Res novo leto

Novo leto se lahko začne, če dobro zaključimo starega. Stara ljudstva so to vedela in znala opraviti. Poskusimo še mi.

Stopiti v sinjino

Nekateri že vedo, da moja hčerka Jasna, ki sicer jadra, preživlja te mesece na Polineziji. Zamislila si je, da bi za 2 evra na mesec ...

Obilje v času pomanjkanja

Življenjske krize, pretrese in razočaranja lahko razumemo tudi kot vabilo k odkrivanju naših najdragocenejših notranjih potencialov. Doživljanje ...