velikost črk:A A

PREDAVANJA, DELAVNICE

srečanja in programi, v katerih sodelujem

Za podrobnejše informacije o Čutečem plesu si lahko ogledate spletno stran www.josipaprebeg.com. Vse dejavnosti (razen navedenih srečanj v naravi) potekajo v centru City joga, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana.  

Vsi, ki berete knjigo Vera vase, ste se srečali s čutečim plesom. Josipa vodi tudi posebne delavnice s to metodo in tu spodaj imate nekaj informacoj. Vabljeni, vabljene v svet gibanja, ki nas poveže z življenjem.  

ozadje.jpg

-

Lepak z detajli o triletnem usposabljanju za osebno ustvarjalnost in nudenje podpore na področju psihosocialne pomoči

Naša draga S. je na predzadnji delavnici Vere vase napisala nekaj misli o svoji izkušnji. Josipa, Alenka in Viljam smo ji zelo hvaležni, ganila nas je s svojo srčnostjo in življenjskim pogumom. Zato smi si zaželeli objaviti njen komentar. Hvala ti in srečno pot naprej! Želimo si, da bi vsem bodočim udeležencem lahko podarili te občutke !

Prisrčna hvala Pavli Banjanac, ki je zapisala povzetek predavanja!

Za tiste, ki vas zanima seminar, pa se ga še niste nikoli udeležili, posredujem nekaj kratkih komentarjev z zadnje delavnice. Prihodnja delavnica 24. in 25. 2. bo obravnavala komunikacijo, ki gradi odnose. (Več informacij najdete v tej rubriki pod Vera vase.)